Over superburen.nl

Het doel van superburen.nl is om lokaal aanbod en klanten eenvoudig met elkaar in contact te brengen.

Voor ondernemers

Deel eenvoudig jouw (tijdelijke) aanbod met mensen in jouw omgeving. Als ondernemer is registratie gratis. Na aanmelden selecteer je in welke categorie je bedrijf/winkel valt. In de korte omschrijving geef je aan wat je aanbod is tijdens deze quarantaine periode. Dit wordt dan direct op de overzichtspagina getoond.

Onderscheidend van superburen.nl is dat er op locatie gezocht kan worden. Klanten vinden lokale ondernemers doordat ze eenvoudig op stad of postcode kunnen zoeken. Jouw aanbod wordt dus getoond aan mensen in jouw buurt.

De functionaliteiten van de website worden steeds verder uitgebreid. Bijvoorbeeld het aangeven van specifieke openingstijden maar ook de mogelijkheid voor consumenten dat ze zich kunnen registreren voor een wekelijkse e-mail met daarin het actuele aanbod in hun buurt. Daarmee wordt jouw doelgroep dus pro-actief op de hoogte gehouden.

registreer als bedrijf/winkel

Voor klanten

Voor diegenen die graag de lokale winkels een steuntje in de rug geven, is het heel eenvoudig om gratis het lokale aanbod te ontdekken. Dit kan door te zoeken op locatie. Dat kan een plaats, postcode of adres zijn. En hoeveel kilometer je uit de buurt wil zoeken, bijvoorbeeld 5 km zodat je een bezoekje aan de winkel kan combineren met een wandeling of een fietstocht.

Ontdek lokale aanbod

Maak contact

Opmerkingen of suggesties voor superburen.nl ontvang ik graag.

Vul onderstaand formulier en ik ontvang een mail. Ik lees alles, en stuur een reactie indien nodig.

Denise Visser
initiatiefnemer superburen.nl